La televisió i la ràdio públiques de l’Espluga de Francolí han ofert aquest 22 de juny, en directe, la Cerimònia Inaugural dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 des del Nou Estadi de la ciutat de Tarragona. Ha estat l’acte d’obertura de l’esdeveniment esportiu més gran de la història al Camp de Tarragona, que acull fins l’1 de juliol diferents competicions a 16 seus repartides per les nostres comarques.

Retransmissió a televisió

TAC12 i la Xarxa de Comunicació Local produeixen la retransmissió televisiva, conduïda per Sergi Amat i Laia Riverola, amb connexions de Jordi Murtró i Rut Gumbau.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kMFGqv6P898?rel=0]

Retransmissió a ràdio

Ràdio Ciutat de Tarragona i la Xarxa de Comunicació produeixen la retransmissió radiofònica emesa per l’Espluga FM Ràdio i la resta d’emissores del Camp de Tarragona, conduïda per Sílvia Petit i Alba Nebot.

ÀUDIO: Retransmissió de la Cerimònia Inaugural dels Jocs Mediterranis

Lucrecia i Tarracus, a la Cerimònia Inaugural dels Jocs Mediterranis. (Foto: @Tarragona2018)