Intèrprets: Albert Grinyó i Ermínia Martí; Tècnic: Jofre Majoral

Informatiu Cap de Setmana on parlem de: L’Ajuntament de l’Espluga ha presentat un estudi tècnic al Departament de Territori i Sostenibilitat per demanar que s’habiliti un accés a l’autopista AP-2 des del municipi; L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, decidirà en els propers mesos si es torna a presentar com a cap de llista d’Agrupament Catalanista de Montblanc a les eleccions municipals de l’any vinent; L’Espluga de Francolí impulsarà el sector turístic amb la nova marca gràfica que s’ha presentat aquest dimarts i que destaca els elements i atractius distintius del municipi; Els usuaris de la piscina municipal de Vimbodí i Poblet gaudeixen, des de principis de juny d’una renovada piscina municipal; El Casal d’Estiu de l’Espluga començarà aquest dilluns 25 de juny i s’allargarà durant tot el juliol.