[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zhvlcCNPatQ?rel=0&showinfo=0]
Els mitjans locals i de proximitat del territori viuran a partir d’aquest divendres els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 en directe, en el dispositiu més gran que mai han fet el món de la televisió i la ràdio local catalanes. TAC12 Televisió serà la gran abanderada de la cobertura televisiva de l’esdeveniment esportiu més important de la història del Camp de Tarragona, amb la retransmissió de la majoria de competicions que es disputaran a les 16 seus dels Jocs. L’Espluga FM Ràdio també emetrà part de la programació especial de les ràdios locals capitanejades per Ràdio Ciutat de Tarragona. Tot plegat, en coproducció amb la Xarxa de Comunicació Local, i en col·laboració amb Televisió Espanyola.

CONSULTA LA GRAELLA DE TAC12
El periodista de l’EFMR i TAC12, Gerard Bosch, part de l’equip del dispositiu dels Jocs Mediterranis. (Foto: Xavier Lozano)

Gerard Bosch i Adrià Tella, entre l’equip

L’Espluga FM Ràdio i l’Espluga Audiovisual seran part activa de la cobertura dels Jocs Mediterranis. Dos membres de l’equip se sumaran al dispositiu que, en cas de la cobertura televisiva comptarà amb més de 130 professionals procedents de mitjans locals d’arreu de Catalunya. Gerard Bosch, periodista de l’EFMR i de TAC12 formarà part d’aquest equip, mentre el locutor de l’equip d’esports de l’Espluga Audiovisual, Adrià Tella, se sumarà a l’equip radiofònic que seguirà l’esdeveniment.

ÀUDIO: Jocs en Xarxa del 22/06/2018

Una àmplia programació

L’Espluga FM Ràdio i TAC12 han emès en directe la Cerimònia Inaugural dels Jocs Mediterranis 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kMFGqv6P898?rel=0]

ÀUDIO: Retransmissió de la Cerimònia Inaugural dels Jocs Mediterranis

A partir d’aquest divendres els espectadors i oients de la televisió i ràdio públiques de l’Espluga podran viure el minut a minut de Tarragona 2018 amb una programació especial. A l’Espluga FM Ràdio s’emetrà, en directe, diàriament de 8 a 9 del vespre.

A la televisió, TAC12 oferirà retransmissions de les competicions durant tot el dia, i resums informatius a les 13h, 15h, 17h, 19h i un especial informatiu des de l’Anella Mediterrània cada nit, a més de les edicions habituals del Notícies 12.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tNBhyj8SzRo?rel=0&showinfo=0]