El programa Auditori 1.2 de TAC12 ha convidat aquesta setmana l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí. L’espai cultural de la Televisió Pública de la Conca ha volgut dedicar part del programa al 9è Festival de Dansa del Casal i fer un repàs de l’escola en un any de moltes participacions a diversos concursos.

Al capítol 114 i últim d’aquesta temporada, Jordi Cartanyà entrevista la coordinadora i professora, Jèssica Estadella, i les ballarines Mar Foguet i Mariona Figueras que aprofiten per explicar quines coreografies representen al damunt de l’escenari i el dia a dia d’una ballarina amb els assajos i les competicions. En el programa també es poden veure imatges del Concurs Premi Jujol de Dansa Jove de Sant Joan Despí.

A banda, a l’Auditori 1.2 d’aquesta setmana l’escriptor Joan Cavallé presenta el seu nou llibre publicat: La ciutat i alguna gent que hi viu. El programa també parla sobre la setzena edició del festival internacional de poesia Veus Paral·leles. Per acabar s’endinsa amb la música de Joan Reig i el nou disc de vinil que ha publicat.