La piscina municipal de l’Espluga encetarà la temporada aquest divendres. Coincidint amb l’inici de l’estiu, la piscina de l’Espluga obrirà les portes fins a finals d’agost o fins la primera setmana de setembre, si la climatologia acompanya.

El canvi del sistema de depuradora, la renovació de les escales d’accés a la piscina gran i el canvi de rajola a lona a la piscina petita són les novetats més destacades d’enguany. De fet, el canvi de sistema de depuració és una de les actuacions més importants de l’exercici 2018, xifrada en més de 75.000 euros, i ha de posar fi als problemes que en els darrers anys havia generat l’anterior sistema.

Els preus de les entrades i els abonaments seran els mateixos que l’any passat. D’aquesta manera, el preu d’un dia per a un infant de 4 a 12 anys serà de 2,50 € , mentre que pels majors de 12 anys l’accés a la piscina costarà 3,35 €. Els preus dels abonaments oscil·len entre 24 € per a 15 dies, fins a  68 € per tota la temporada, en el cas dels majors de 12 anys. Mentre que l’abonament pels infants té un cost de 19 € per 15 banys i 50 € per tota la temporada. Els abonaments de 30 banys tenen un preu de 38 € pels majors de 12 anys i 30 € pels menors.

Igual que a l’Espluga, Montblanc també dona el tret de sortida a l’estiu amb l’obertura, aquest divendres, de la piscina municipal. Com en els anys anterior, la piscina restarà oberta de dilluns a diumenge d’11 del matí a 7 de la tarda.

Per poder obrir la piscina, l’Ajuntament de Montblanc ha fet el manteniment general que es fa cada any abans de començar la temporada. Enguany, a més, s’ha remodelat la infermeria, on també s’han adquirit un nou equip de primers auxilis. També s’ha remodelat la sala on es guarda el material de la piscina i s’ha instal·lat un canviador de nadons a la zona de vestuaris.