Aquest diumenge, 24 de juny, se celebra la tradicional pujada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc. La prova organitzada pel Club Atlètic Montblanc arriba a la 26a edició de la pujada i la 19a caminada.

La pujada i la caminada a l’ermita de Sant Joan és una activitat que passa per les Muntanyes de Prades i s’organitza per ajudar en la restauració de l’ermita de Sant Joan de Montblanc. La pujada és una cursa competitiva que té un recorregut d’uns 9,5 km amb un desnivell positiu de 350 metres. La sortida de la pujada a Sant Joan es farà des de la plaça Major de Montblanc a les 9 del matí i la caminada serà a dos quarts de 8 del matí.

Durant la caminada i la pujada hi haurà servei d’avituallament i en finalitzar un esmorzar per tots els participants, a més a més, d’una samarreta commemorativa i un record de la jornada. A Sant Joan es farà l’entrega de premis de les 4 categories masculines i femenines de la pujada.

Les inscripcions de la caminada es faran el mateix dia 24 de juny una hora abans de la sortida a la plaça Major. El preu de la inscripció és de 9 euros. Pel que fa a les inscripcions de la pujada es tancaran el 22 de juny o en arribar als 100 participants. El preu de la inscripció de la pujada és de 10 euros i es fa a la pàgina web de l’Atlètic Montblanc.