L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, decidirà en els propers mesos si es torna a presentar com a cap de llista d’Agrupament Catalanista de Montblanc a les eleccions municipals de l’any vinent. En una entrevista a Ràdio Montblanc, l’alcalde ha fet balanç de la legislatura actual i ha parlat del seu futur polític. “No puc deixar l’acció política tenint companys a l’exili i a la presó”, ha dit l’alcalde, deixant entreveure que presentar-se novament és una opció que està sobre la taula.

Andreu no aclareix si repetirà com a candidat a l’alcaldia

Per contra, Andreu assegura que “a les eleccions municipals de l’any vinent ja tindré 63 anys i acumularé 12 anys a l’alcaldia, hauré de sospesar tot això i decidir el meu futur”. En tot cas, Andreu ha explicat que encara no n’han parlat formalment i espera poder-ho anunciar en els propers mesos.

ÀUDIO: Josep Andreu parla del seu futur

L’alcalde montblanquí ha fet balanç també del mandat actual, on governa amb majoria absoluta de vuit regidors al consistori. Andreu ha repassat els grans projectes d’aquesta legislatura, entre els quals destaca la remodelació de l’entorn del Pont Vell. D’altra banda, el que sembla que no es desencallarà aquesta legislatura és la remodelació del carrer Senan. El contenciós administratiu presentat per alguns veïns ha retardat l’obra, i l’alcalde assegura que “el procés s’ha judicialitzat, i no per voluntat de l’Ajuntament. Fins que no estigui resolt, no farem res”.

Andreu també ha parlat de la piscina coberta del càmping de Montblanc, que ja està pràcticament acabada. Assegura que “en els propers mesos ens asseurem per signar el conveni, i veure com la poden utilitzar els montblanquins després dels mesos d’estiu”. Amb tot, encara no està clar si la piscina també es podrà utilitzar els mesos de desembre, gener i febrer, quan generalment al càmping tanca per preparar la propera temporada.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc explica l’estat de la piscina coberta del càmping

El batlle també ha fet referència a l’edifici del Kursal i de Cal Continjoch, que està a l’espera de la propera convocatòria de l’1% cultura per poder dur a terme l’actuació prevista en aquest espai. Finalment, ha fet referència al bon estat de salut del teixit industrial de Montblanc i de l’arribada del polígon de Cimalsa, que assegura “serà un impuls per l’economia de la comarca”.