El SD Espanyol es va proclamar campió, el passat diumenge a la tarda, de la IV Copa de la Lliga de Segona Catalana després de guanyar 2-1 al CE Cornellà, en una fase final celebrada al nou Pavelló Municipal de l’Espluga.

Vuit equips de Catalunya es van disputar els quarts de final, les semifinals i la final del campionat al nou Pavelló Municipal d’Esports de l’Espluga durant tot el cap de setmana. El SD Espanyol es va enfrontar al CE Cornellà a la final, en un partit molt igualat, els dos equips van arribar al descans amb un empat a 0. Bernat Tobies, del SD Espanyol, va trencar l’empat amb un remat des de l’exterior i va imposar l’1 a 0. El Cornellà va empatar minuts més tard aprofitant la desena falta de l’Espanyol. I quan falten dos minuts pel final, amb un marcador molt ajustat d’1-1, José López va anotar el segon i últim gol en una falta directa que va donar la victòria al SD Espanyol. El SD Espanyol acaba una temporada exitosa amb l’ascens a Primera Catalana i campions de la Copa de la Lliga, un equip que era el seu primer any de vida.

A les semifinals, l’Espanyol havia superat al CP Vic per un resultat de 2-6, mentre que el Cornellà ho va fer contra el CP Sitges “A” amb un partit més igualat amb un marcador final de 6-5. Els partits dels quarts de final, disputats durant la jornada de dissabte, van acabar amb els següents resultats:

CH Lloret 8 – 9 CP Vic
CP Flix 0 – 7 SD Espanyol
CPH Olot 3 – 5 CE Cornellà
CP Sitges “A” 5 – 2 Capellades HC

La prova va estar organitzada per l’Hoquei Casal de l’Espluga i la Federació Catalana d’Hoquei de Catalunya. El lliurament de guardons va estar presidit per Benedicte Piquer, representant de la Federació Catalana de Patinatge, a més a més, d’ Èrika Soriano regidora d’esports de l’Ajuntament de l’Espluga, acompanyada per Jordi Creus, president de la SH Casal de l’Espluga.

Equips participants a la IV Copa de la Lliga de Segona Catalana: