​El programa Estiu12 de TAC12, la televisió pública de la Conca de Barberà, busca petits comerços i negocis de proximitat que vulguin promocionar-se entre els espectadors de la cadena aquest estiu.

Entre els objectius destaca la voluntat de donar a conèixer el comerç de proximitat i enfortir el teixit dels petits empresaris arreu del territori d’influència de TAC12, és a dir, els municipis de l’Espluga de Francolí, Montblanc, Valls, Vila-Seca, Salou, Torredembarra, Constantí, Altafulla i Tarragona.

La campanya no es basa en buscar anunciants sinó en trobar col·laboradors que es promocionin de forma gratuïta entre els seguidors del programa durant els mesos d’estiu. La inscripció es pot fer al web www.participo.cat.  Aquest any, el programa Estiu12 té la voluntat de convertir-se i adquirir el format de propi d’un festival d’estiu, popular i multitudinari.

En unes setmanes, coincidint amb el tret de sortida de la programació d’estiu de TAC12, es donaran a conèixer tots els detalls sobre el format del programa, que també visitarà l’Espluga de Francolí. En paral·lel, l’espai televisiu ha començat una altra campanya per crear una xarxa de col·laboradors que durant l’estiu facin arribar imatges, gravades amb mòbil, de concerts i actes festius del territori.