Les associacions de gent gran de la comarca s’han citat aquest dissabte a l’Espluga de Francolí per celebrar-hi l’anual Trobada de Casals de Gent Gran que enguany arriba a la 33a edició.

Aquesta vegada hi prendran part unes 150 persones, un gruix important de l’Espluga, que participaran en diverses activitats al llarg de la jornada. La rebuda es farà a dos quarts de 10 del matí amb l’esmorzar al restaurant El Celler. Una hora més tard, es visitarà la Fassina Balanyà i les Coves de l’Espluga. Un dels moments en què es preveu més participació serà el dinar de germanor al Pavelló del Casal, que seguirà amb sorteig d’obsequis i ball a càrrec del duet Cocktail Elegant.

La trobada d’aquest 2018 ha estat organitzada per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de l’Espluga conjuntament amb l‘Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal. La presidenta de l’associació de l’Espluga, Anna Martínez, i la vicepresidenta, Montserrat Perejoan, han reconegut a l’EFMR que l’organització de la trobada els ha comportat un volum de feina important però consideren que és una oportunitat per reunir la gent gran de la Conca i ensenyar alguns espais destacats del municipi.

ENTREVISTA a la presidenta i la vicepresidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de l’Espluga