El Pavelló Municipal de l’Espluga de Francolí acollirà de nou una final d’hoquei patins i serà aquest cap de setmana. Aquest cop es disputarà la IV Copa de la lliga de Segona Catalana. Aquesta competició arriba una setmana després que al pavelló municipal es juguessin les finals de Copa Federació d’Hoquei Patins en les categories Aleví i Juvenil.

Vuit equips de Catalunya es disputaran els quarts de final, les semifinals i la final del campionat al nou Pavelló Municipal d’Esports de l’Espluga. La prova, organitzada per l’Hoquei Casal de l’Espluga i la Federació Catalana d’Hoquei de Catalunya, comptarà amb els següents equips de Segona Catalana: CH Lloret, CP Vic, CP Flix, SD Espanyol, CPH Olot, CE Cornellà, CP Sitges “A” i el Capellades HC. Els equips arriben a quarts de final després de disputar la lliga de Segona Catalana, la secció d’hoquei del casal també ha disputat la mateixa lliga però no ha obtingut la posició corresponent per passar a les eliminatòries.

La jornada esportiva començarà a les 11.00 h del matí de dissabte amb els primers quart de final de Segona Catalana. A la 13.00 h del migdia, a les 16.00 h i a les 18.00 h de la tarda es disputaran els altres partits de quarts de final. El diumenge es reprendrà la competició a les 11.00 h del matí amb la primera semifinal i a la 13.00 h hi haurà la segona semifinal. Finalment a les 18.00 h hi haurà la final absoluta amb els guanyadors de les semifinals. En acabar hi haurà la cerimònia de clausura amb el lliurament de Trofeus.

 

IV Copa Federació d’Hoquei Patins de les categories Aleví i Juvenil

Com explicàvem anteriorment, el cap de setmana passat es va disputar les semifinals i les finals de la novena Copa Federació d’Hoquei Patins de les categories Aleví i Juvenil. El CP Vic i el PHC Sant Cugat A es van proclamar campions de la Copa Federació de categoria Juvenil i Aleví, respectivament, en el campionat celebrat al nou pavelló municipal de l’Espluga.

En categoria Juvenil, el CP Vic va superar per 3-2 al CP Congrés en una final molt igualada que no es va decidir fins als darrers minuts, mentre que el CP Vilafranca va acabar tercer després de guanyar per 7-3 al Voltregà.

En categoria Aleví, per la seva banda, el campió va ser el PHC Sant Cugat A després de guanyar el derbi per un clar 6-1 al PHC Sant Cugat C. El CP Manlleu B va ser tercer al superar per un contundent 10-4 al CP Tordera B.

El lliurament de guardons va estar presidit per Rafel Serrano, vice-president de la Federació Catalana de Patinatge, acompanyat per Jordi Creus, president de la SH Casal de l’Espluga.