Desenes d’infants han omplert aquest dilluns el pati de l’Antic Hospital de l’Espluga per acomiadar el curs de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga i donar inici al període d’estiu de la biblioteca.

La iniciativa, titulada “Patibiblio”, s’ha celebrat per segon any consecutiu amb diverses activitats al llarg de la tarda. Enguany, les propostes han tingut els pirates com a eix temàtic i, entre d’altres, els participants van fer un vaixell de paper i també es van poder pintar la cara seguint la temàtica protagonista. També hi va haver temps per una contacontes, jocs tradicionals, activitats de papiroflèxia o de pintura.

ÀUDIO: La bibliotecària de l’Espluga, Nuri Estadella, valora l’edició d’aquest 2018

Amb la proposta d’aquest dilluns, la biblioteca acomiada la temporada de tardor i hivern per donar inici als mesos d’estiu en què l’equipament municipal obrirà de dilluns a divendres de 10 a 13 del matí, mentre que durant la tarda es repetirà l’experiència del “Bibliopiscina” amb servei de préstec  i lectura de llibres a la Piscina Municipal de l’Espluga. La temporada d’estiu començarà el 2 de juliol.