L’Escola Municipal de Música de l’Espluga ha celebrat aquest dissabte els concerts de final de curs al Teatre del Casal. Aquesta vegada, es va celebrar un primer concert a les 12 del migdia amb la participació de les Escoles de Música de Ponts i d’Oliana i el concert dels cors de l’escola a les 5 de la tarda.

El primer concert va comptar amb una vuitantena de músics sobre l’escenari interpretant conjuntament un repàs de la història de la música. Va ser en aquest moment en què els alumnes de l’Espluga compartien actuació amb els de Ponts i d’Oliana.

D’altra banda, a les 5 de la tarda va ser el torn dels alumnes de sensibilització i dels tres cors de l’escola que van interpretar cançons que van escollir els seus pares i mares. Un concert que portava per títol “Les Vostres Cançons” i on es van poder escoltar cançons de La Trinca, Els esquirols o la cançó del Pol Petit de n’Gai n’Gai.  Pel que fa a l’intercanvi amb l’Escola de Música de Ponts, el 16 de juny es repetirà el concert conjunt a Ponts.