Descarrega’l

Aquest dissabte hem tingut una edició ben plena de continguts, tants que no hem tingut temps per a l’editorial. D’entrada hem conversat amb Elena Vidal, terapeuta nutricional, que ens explica quins aliments són els més recomanats per afrontar l’estiu. De l’alimentació hem passat a la música per conèixer el primer disc de Tòlia i les Guineus, ens en parla Toni Sánchez, compositor, veu i guitarra de la formació. Una vegada més hem visitat un establiment de la Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga, aquesta vegada la Laura Poblet ha parlat amb el Pep Franquès de Carbòniques Franquès. I per acabar, literatura de la mà d’Elisenda Rosell que ens ha portat dos dels relats participants del Certamen Literari del Casal de l’Espluga, que no van guanyar, però van captivar la nostra col·laboradora.