[youtube https://www.youtube.com/watch?v=glKdpcg_gVI?rel=0]

El primer equip del Club Futbol Montblanc no podrà fer el salt a la Segona Catalana. Tot i la victòria d’aquest dissabte per 2 a 1 davant La Pastoreta, el gol de l’equip rival ha frustrat l’ascens dels montblanquins, així els de Reus han fet bo el valor doble del gol a camp contrari.

El municipal Josep Gomís de Montblanc s’ha vestit de gala aquest dissabte amb la graderia plena per capgirar el resultat desfavorable del primer partit del play-off. Els de la Conca havien de remuntar l’eliminatòria amb el factor camp a favor i només un gol en contra, però amb l’amenaça del valor doble d’un gol de La Pastoreta fora de casa.

El Montblanc ha pres la iniciativa del partit durant molts minuts amenaçant la porteria contrària i això li ha permès avançar-se al marcador amb el primer gol de Joan Soriano abans d’arribar al descans. Tot i això, els reusencs han aconseguit empatar el partit just a l’inici de la segona part, un gol que ha posat les coses més difícils als de la Conca. Els jugadors d’Albert Pérez han aconseguit el segon gol altra vegada obra de Joan Soriano al  82 al minut. A partir de llavors, han lluitat per marcar el gol que els hagués donat l’ascens, però finalment el partit ha acabat amb el marcador de 2 a 1. Victòria per al Montblanc, però plaça a la Segona Catalana per La Pastoreta.

ÀUDIO: L’entrenador de l’equip, Albert Pérez, valora el partit dels montblanquins

En declaracions a l’Espluga FM Ràdio, l’entrenador dels montblanquins ha fet balanç del partit minuts després del xiulet final. Albert Pérez ha assegurat que el Montblanc ha estat superior al rival, provocant moltes ocasions. L’entrenador considera que petits detalls han decidit l’eliminatòria, ha recordat que van fallar un penal al partit d’anada i que aquest dissabte els reusencs han aprofitat una de les poques ocasions de gols que han tingut. Pérez ha agraït els esforços dels seus jugadors, la directiva i l’afició del CF Montblanc i espera que en un futur l’equip tingui més sort per fer realitat l’ascens. Albert Pérez no ha aclarit la seva continuïtat al club de cara a la temporada vinent.

GALERIA D’IMATGES