Repassem les propostes d’aquest cap de setmana a la Conca de Barberà parlant amb els organitzadors dels actes. Comencem amb el «Confert» d’aquest divendres al Museu de la Vida Rural amb Núria Graham i Jordi Vidal, ens ho explica Albert Carreras. També parlem de la presentació del llibre «La Vida als masos i altres disseminants de la Conca de Barberà» amb Manel Martínez. A més a més, també coneixem els concerts de final de curs de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga de la mà de Sara Hernández, la directora de l’escola. A continuació, coneixem com se celebra la Setmana dels Arxius a la Conca, per exemple a l’Arxiu Tarradellas de Poblet i l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, pel que fa al comarcal ens en parla Josep M. Porta. Finalment, repassem algunes iniciatives com «Benvinguts a Pagès» amb Laly Puig i Ricard Sebastià.