Darrer programa de la setmana que hem obert destacant el reconeixement que ha rebut el Pessebre Vivent de l’Espluga per la seva trajectòria, un premi de la Generalitat de Catalunya en motiu del 50è aniversari de les primeres representacions al municipi. També parlem del joc que han fet aquest dijous diversos alumnes de l’Institut Joan Amigó de l’Espluga per aprendre claus i mecanismes de cara a la cerca de feina aquest estiu, també parlem de l’inici de la prova pilot de recollida selectiva porta a porta a Montblanc i de la conferència i concert d’aquest divendres al Museu de la Vida Rural amb Jordi Vidal i Núria Graham. A més a més, repassem diversos actes d’aquest cap de setmana a la Conca, com per exemple Benvinguts a pagès, el Dia Internacional dels Arxius o bé la presentació de la Festa del Trepat, entre d’altres.