Alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Joan Amigó han participat aquest dijous a un taller per rebre consells bàsics a l’hora de buscar feina. Es tracta d’una iniciativa de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà que segueix la línia de les xerrades que també s’han fet en altres punts de la comarca abans dels mesos d’estiu.

En l’activitat d’aquest dijous, els alumnes van haver d’escollir entre diverses fitxes amb fotografies d’oficis una de les imatges. En l’altra cara del full, s’hi descrivia la feina en qüestio, s’explicaven les habilitats necessàries per treballar-hi o la demanda existent, entre d’altres. Uns continguts que els assistents van haver d’explicar a la resta de companys i companyes.

La iniciativa va entrar a l’aula amb l’objectiu de dotar d’eines als joves de cara a l’inserció al mercat laboral. La sessió, enfocada al treball temporal, es va organitzar per tal de motivar a l’alumnat i explicar-los com poden accedir a les ofertes de feines.

ESCOLTA l’entrevista a Eva González, tècnica de joventut de la Conca