[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cUEIn4tOsms?rel=0&showinfo=0]

El programa Auditori 1.2 de TAC12 ha convidat aquesta setmana l’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al Teu Instrument de l’Espluga de Francolí. L’espai cultural de la Televisió Pública de la Conca ha volgut dedicar part del programa al 10è aniversari de la creació d’aquest projecte musical nascut per fomentar la pràctica instrumental després dels estudis, malgrat haver-los abandonat, i amb flexibilitat de participació.

Al capítol 112 del programa, Jordi Cartanyà entrevista la presidenta de l’Orquestra, Laura Poblet, i el nou director Diego Calderón, que aprofiten l’acte d’aquest passat cap de setmana en motiu dels 10 anys per explicar la trajectòria i les vivències del fenomen TLP.

A banda, al l’Auditori 1.2 d’aquesta setmana l’escriptora vallenca Margarida Aritzeta presenta la seva última novel·la publicada: Quimera; un relat juvenil que homenatja Pedrolo. El programa també s’endinsa a la música sixtie de Los Glosters.