Entitats, professionals i empreses esportives de l’Espluga s’han trobat aquest dimecres a la Sala Llucià Navarro del Casal per informar-se del nou Consell Esportiu de l’Espluga, l’òrgan que es constituirà per regular l’ús dels equipaments municipals i per organitzar o promoure iniciatives esportives.

En la primera sessió informativa, la regidoria d’esports va explicar les bases i el funcionament del nou consell. Ja d’entrada, els assistents van exposar els primers dubtes o demandes vinculades amb la pràctica d’algun esport. En aquest sentit, aquest nou espai de trobada podrà ser el bressol per al naixement de noves disciplines al municipi o d’iniciatives per promocionar l’esport local. 

La previsió inicial era que el Consell Esportiu de l’Espluga es constituiria oficialment de cara a la tardor, però les inquietuds i propostes de cara a l’inici del nou curs escolar i de les noves temporades, avançaran la creació de l’organisme a finals d’agost.