El Teatre del Casal de l’Espluga rebrà aquest dissabte els concerts de final de curs de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga que enguany se celebrarà en dues entregues, al matí i a la tarda, i en què hi participarà, per primera vegada, una escola convidada.

El primer concert començarà a les 12 del migdia i presentarà una vuitantena de músics sobre l’escenari que, sota el títol “Grans Hits Històrics”, faran un repàs de la història de la música interpretant peces des del renaixement fins a la música actual, passant pel barroc, classicisme, romanticisme, swing, blues o funk. En aquesta primera cita hi participaran alumnes de l’escola de l’Espluga i també de l’Escola de Música de Ponts.

D’altra banda, a les 5 de la tarda serà el torn dels alumnes de sensibilització i dels tres cors de l’escola que interpretaran cançons que han escollit els seus pares i mares, una iniciativa titulada “Les Vostres Cançons”.

Pel que fa a l’intercanvi amb l’Escola de Música de Ponts, els alumnes de les dues escoles ja van compartir una estada a l’Alberg Jaume I de l’Espluga per assajar les peces conjuntes que interpretaran aquest dissabte i també el 16 de juny a Ponts.

D’aquesta manera, l’Escola Municipal de Música de l’Espluga tanca el curs d’aquest 2017 i 2018 que ha comptat amb un centenar d’alumnes repartits en una quinzena de classes diferents que imparteixen els 8 professors dels quals disposa l’escola, sota la direcció de Sara Hernández.

ENTREVISTA a Sara Hernández sobre els concerts d’aquest dissabte