L’ANC Conca de Barberà se segueix mobilitzant per exigir la llibertat dels presos i exiliats polítics. Aquest diumenge va ser en forma de dinar groc al pavelló municipal de Pira on s’hi van aplegar unes 170 persones.

Els beneficis de l’acte es destinaran íntegrament a la Caixa de Solidaritat i a l’Associació Catalana pels Drets Civils. A més a més del dinar, al llarg del matí es van celebrar diverses activitats on, per exemple, els més joves van poder escriure i dibuixar cartes per als presos. Durant el dinar es va llegir un manifest de l’Associació Catalana pels Drets Civils reivindicant la llibertat dels presos i exiliats polítics.

Marga Guerrero, membre de l’ANC de la Conca de Barberà, ha exposat a l’EFMR que en els darrers mesos els joves de Pira van pensar formes per solidaritzar-se amb els presos i exiliats i van creure que l’organització d’un dinar era adient per sumar donatius. Amb el de Pira són ja tres els àpats grocs que s’han celebrat a la Conca de Barberà.

ÀUDIO: Marga Guerrero explica l’origen de la iniciativa