Coincidint amb la setmana de la natura, a la Conca de Barberà s’han celebrat diverses activitats per promoure la natura i conscienciar sobre la importància de tenir cura del territori.

Al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient el Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet va realitzar aquest diumenge a la tarda una passejada tranquil·la per prendre consciència del cos i la singularitat de les muntanyes de Prades. Al llarg del recorregut una desena de persones van practicar moviments conscients i diferents tècniques d’atenció plena relacionades amb el ioga. L’activitat va anar a càrrec d’Adrià Cabestany de Yoga’n’sun.

Tanmateix, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà va organitzar, el passat dissabte, les visites als molins fariners de Montblanc amb l’objectiu de donar a conèixer la tecnologia hidràulica. Per acabar l’activitat els visitants van poder elaborar el seu propi pa.