(Foto: Facebook Parròquia de Santa Maria de Montblanc)

Diversos municipis de la Conca de Barberà han celebrat aquest diumenge la diada de Corpus Christi amb misses, benediccions i les tradicionals processons.

A l’Espluga de Francolí la festivitat es va viure amb la missa a l’Església de Sant Miquel a les 12 del migdia i amb la processó pels carrers del centre del municipi. Com és tradicional, la comitiva religiosa va comptar amb la participació dels nens i nenes que enguany han celebrat la primera comunió i, en alguns punts, els veïnat va decorar els baixos de les cases i carrers.

A Montblanc la diada va començar amb la missa de les 11 a l’església de Santa Maria, que va continuar amb la processó de Corpus fins al Santuari de la Mare de Déu de la Serra en què també hi va participar el seguici de la capital de la Conca.