Descarrega’l

Aquest programa el dediquem, en part, als premis de grup dels alumnes del 41è Certament Literari del Casal de l’Espluga, pel valor de ser un treball de tota una classe, pels aspectes col·laboratius, el repartiment de tasques, com a complement d’altres matèries o projectes i com a treball creatiu, on intervenen diferents àmbits des de la llengua fins a les TAC.

Els premiats són: 

-Alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Joan Amigó pel treball “Explorem l’Espluga”.
– Alumnes de 6è de l’Escola Vedruna pel treball “L’Ideal”.
– Alumnes de 1r de Cicle Inicial de l’Escola Martí Poch pel treball “El somni de l’Amina”

Hem parlat amb les seves mestres i coordinadores d’aquests treballs premiats que ens ho expliquen: Rosa Casals professora de Llengua Catalana de l’Institut Joan Amigó. Cristina Campos coordinadora TAC de l’Escola Vedruna. M Mercè Badia mestra i tutora de 1r de primària de l’Escola Martí Poch. A la segona part recuperem us tast d’altres premis obtinguts pels mateixos centres en altres convocatòries de diferents matèries i categories a nivell de Catalunya. Felicitem de tot cor tots els participants i premiats a nivell individual i col·lectiu!!!