L’Institut Joan Amigó de l’Espluga ha celebrat aquest divendres els memorials Eduard Maimoné i Toni Blanch amb una jornada d’activitats esportives i un concurs de fotografia per recordar els dos professors del centre que van morir el 2012 i 2013, respectivament.

Al llarg del matí els alumnes de l’institut han participat en una xerrada esportiva i en tornejos de tennis taula, bitlles o bé de Rubik. Els partits de bàsquet i de bàdminton també han omplert la pista esportiva i el gimnàs del centre, tot plegat activitats per homenatjar a Toni Blanch, qui va ser professor d’Educació Física de l’Institut Joan Amigó. D’altra banda, una trentena de fotografies han optat als reconeixements del 6è Concurs de Fotografia Eduard Maimoné, uns premis en record a Maimoné, que va ser professor de ciències i aficionat a la fotografia.

Els premis del concurs s’han entregat també aquest divendres, juntament amb altres reconeixements d’aquest curs. Per exemple, la classe de 3r B ha recollit, per tercer any consecutiu, el premi Institut Cara Neta, una iniciativa que puntua els grups que més nets i ordenats mantenen els espais del centre. També han estat reconeguts els alumnes amb millors resultats a les proves cangur de matemàtiques, els guanyadors de l’English Day i l’English Week i els guanyadors del certamen literari de Sant Jordi de l’Institut Joan Amigó.