(Foto Festival Essències del 2017 | Gerard Bosch)

El festival Essències de Montblanc ha utilitzat novament les xarxes socials per anunciar un altre dels grups que participaran en la seva tercera edició, que tindrà lloc el 25 i 26 d’agost a Montblanc.

A Andrea Motis s’hi suma ara Dr. Calypso, que aquest 2018 estan celebrant la seva gira de comiat després de 30 anys sobre els escenaris. El grup actuarà a la vila en el marc del festival Essències el diumenge 26 d’agost. Sens dubte, el concert es convertirà en una festa, com ja tenen acostumats els Dr. Calypso als seus seguidors.

Novament, l’organització del festival ha aprofitat l’anunci del grup per promocionar la venta d’entrades. Expliquen que els 150 primers en comprar l’entrada la podran adquirir al preu de 8 euros, que inclou l’entrada al festival en la jornada de diumenge i una cervesa. L’Essències es trasllada enguany al fossar de la Muralla de Santa Tecla, un espai on ja s’han celebrat altres esdeveniments musicals i també el torneig medieval durant la Setmana Medieval.