(Actuació de l’Orquestra TLP al Teatre de Tarragona Foto: Cristina Sanahuja)

L’Orquesta Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument de l’Espluga reviurà aquest dissabte 2 de juny els seus 10 anys de vida amb un concert davant del Celler Cooperatiu del municipi a partir de dos quarts de 9 del vespre en què també hi participaran antics músics.

L’actuació, que porta per títol “10 anys sense pols”, comptarà la interpretació d’una peça conjunta amb el Cor TLP i servirà per commemorar la cinquantena d’actuacions que la formació musical de la Conca ha ofert al llarg d’aquesta dècada. El concert és obert a tot el públic amb l’entrada gratuïta i s’hi podrà escoltar l’actual repertori de l’Orquestra TLP dirigida per Diego Calderón, entre altres sorpreses de l’acte. Els actuals músics de l’orquestra també seran protagonistes d’un vídeo enregistrat especialment per celebrar el desè aniversari.

Aquesta temporada l’orquestra simfònica ha actuat a diverses poblacions per celebrar els 10 anys del seu naixement el 2008 per donar cabuda a antics alumnes de les diferents escoles de música de la comarca i apropar la música a tots els col·lectius possibles. El concert conjunt amb la Banda Unió Musical de Tarragona al teatre de la capital de la demarcació o bé la sortida a la Vall de Boí han estat dues de les cites especials d’enguany.