(Foto de portada : CF Montblanc)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Ni_XzPLt668?rel=0]

El primer equip del CF Montblanc es jugarà l’ascens a la Segona Catalana amb La Pastoreta, el segon classificat de l’altre grup de Tercera del Camp de Tarragona. Els de la Conca es desplaçaran a Reus aquest dissabte per disputar el primer partit, mentre que la tornada serà a casa, al municipal Josep Gomís.

Després de fer bona la segona posició de la lliga, els montblanquins ja pensen amb l’enfrontament d’aquest dissabte amb els reusencs a dos quarts de 7 de la tarda. Amb l’arribada d’Albert Pérez com a entrenador, el Montblanc encarrila 11 victòries, 2 empats i 2 derrotes.

En declaracions a Tac12, Albert Pérez ha remarcat la qualitat dels jugadors de l’equip, dels quals en destaca la seva joventut i ser tots ells de la comarca. L’entrenador celebra el fet de tancar el play-off a Montblanc, on espera que es repeteixi la imatge d’aquest cap de setmana a la graderia.