Nova edició de La Conca al Dia, el magazín diàri de l’EFMR coproduït amb la Xarxa de Comunicació Local. Aquest dimarts hem començat el repàs a l’actualitat destacant que Som Espluga presentarà al ple una desena de propostes per impulsar el comerç local al municipi. Escoltem el regidor del grup de l’oposició, Josep M. Vidal, explicant la iniciativa. A més a més, també destaquem que Rocafort de Queralt ha instal·lat contenidors intel·ligents per millorar la recollida selectiva, parlem d’aquesta prova pilot i de les diverses mesures que planteja el Consell Comarcal de la Conca. D’altra banda, expliquem que l’alcalde de l’Espluga, David Rovira, ha estat reconegut amb un premi del PDeCAT de Riudoms per la seva vocació i servei al poble. En l’àmbit esportiu, aquest dimarts avancem que dos espluguins competiran al campionat del món de triatló després d’obtenir la plaça directa aquest diumenge a Salou. Al llarg del programa també repassem els actes previstos per aquests dies a la Conca de Barberà.