Manel Álvarez i Miquel Àngel Gallego han aconseguit aquest cap de setmana la plaça per al campionat del món de triatló de mitjà distància del 2019 després de classificar-se entre els 6 primers al Half Challenge Salou.

Els dos espluguins han participat aquest diumenge al triatló de mitja distància de Salou amb l’Associació Esportiva Blancafort. Durant la prova van haver de nedar 1,9 quilòmetres, completar el sector de bicicleta de 90 quilòmetres i, finalment, la cursa a peu de 21 quilòmetres. D’una banda, Miquel Àngel Gallego es va fer amb la segona posició del grup d’esportistes entre els 30 i els 34 anys i, de l’altra, Manel Álvarez es va situar en la sisena posició del grup d’entre 35 i 39 anys.

Situant-se entre les sis primeres posicions, els triatletes de la Conca podran competir al mundial The Championship que se celebrarà el 2 de juny del 2019 a Samorin, Slovakia.