Desenes de nens i nenes de la Conca de Barberà han entrat aquest divendres a les biblioteques de la comarca per ajudar a la Nenúfar i la Matoll a resoldre els enigmes per escapar de la superbiblioteca.

Les biblioteques de Montblanc, l’Espluga de Francolí, Sarral i Santa Coloma de Queralt s’han sumat aquest divendres a la iniciativa del Súper 3 de Televisió de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat. A la comarca, la iniciativa va congregar desenes de persones, per exemple a l’Espluga en van ser una cinquantena.

Amb l’objectiu de promoure la lectura entre el públic infantil, la supernit va ser el final de la història de la família del Super3 en què la Nenúfar i la Matoll van quedar atrapades a l’interior de la biblioteca després que el senyor Pla tanqués la porta amb un cadenat enorme. Tots els participants van haver de resoldre diversos enigmes per obtenir els dos números restants que obrien el cadenat i amb els quals van poder alliberar a la Nenúfar i la Matoll.