Darrer programa de la setmana que comencem amb una notícia musical i és que aquest dijous s’ha donat a conèixer el cartell de l’Acampada Jove 2018 que se celebrarà a Montblanc del 19 al 12 de juliol i també les darreres confirmacions de grups que hi actuaran.  A continuació, destaquem que un treball de l’Institut Joan Amigó de l’Espluga és l’únic premi que la Conca ha aconseguit enguany als Premis Baldiri Reixac de la Fundació Carulla. A més a més, destaquem diverses propostes culturals, com per exemple la ruta d’El Camí de les Aigües, la Festa de la Germandat de la Santíssima Trinitat o bé el segon debat del cicle Visions 5.1. D’altra banda, en la jornada d’avui hem escoltat l’entrevista a l’alcalde de Blancafort, Magí Baltà, sobre l’imminent obertura del Centre de Dia, una dècada després de l’inici del projecte.