Alumnes de les escoles de la Conca han pujat a l’escenari aquesta setmana per presentar l’obra de teatre que han treballat al llarg del curs, això sota l’atenta mirada dels nens i nenes de la resta d’escoles de la Conca de Barberà. Aquesta és l’escena que s’ha reproduït des de dilluns i fins aquest dijous a La Societat de Solivella, on enguany s’ha celebrat la 33a Mostra de Teatre escolar de la Conca de Barberà.

Aquesta vegada la iniciativa del Centre de Recursos Pedagògics de la Conca de Barberà i les escoles de la comarca ha portat per títol “Georeferenciem la Conca fent teatre”, ja que els participants han visitat Solivella amb el guiatge dels estudiants de Cicle Mitjà i Superior de l’Escola Sagrat Cor. D’aquesta manera, després dels darrers anys descentralitzada per estalviar costos, la mostra de teatre s’ha tornat a centralitzar en un municipi de la comarca. Les obres de teatre que s’han pogut veure són de temàtiques variades de creació pròpia o bé adaptades.

ENTREVISTA a Montse Batiste del Centre de Recursos de la Conca

Aquests dies s’han pogut veure les representacions de la Llar d’Infants Els Merlets, el Col·legi MD Serra, l’Escola Les Muralles, totes tres de Montblanc; l’Escola Martí Poch de l’Espluga de Francolí, l’Escola Sagrat Cor de Roure de Santa i l’Escola Vedruna de Coloma de Queralt, l’Escola Salvador Ninot de Sarral, l’Escola de Blancafort, l’Escola MD dels Torrents de Vimbodí, l’Escola del Montgoi de Vilaverd i l’Escola Valldemur de Barberà de la Conca. A més a més, també s’han inclòs dues representacions especials de l’Institut Martí l’Humà de Montblanc i l’Institut Joan Segura i Valls de Santa Coloma.