[youtube https://www.youtube.com/watch?v=h4uz6GqqrIc?rel=0]

Aquesta setmana han començat a l’Espluga les obres de millora de 7 carrers del municipi, una actuació que el consistori executa amb part del superàvit del 2016 i que canviarà lleugerament la imatge d’alguns d’aquests carrers.
En concret, s’està treballant en els carrers Còrdova, Sortetes, Mn. Cinto Verdaguer, Tarragona i Àngel Guimerà, tots aquests adjacents al carrer Lluís Carulla, i també es millorarà el carrer Clos de Callau i el Milmanda. L’actuació consisteix en la renovació de les canonades d’aigua, la pavimentació que passarà a ser d’asfalt i la renovació de les actuals voreres. El cost final de l’actuació és de 325.356,03 €, sense contribucions especials per als veïns, i el termini d’execució és de 8 mesos.
L’obra, que segueix la línia de la que ja es va fer en altres carrers l’any passat, és important per al municipi, així ho considera el regidor de Serveis Municipals de l’Espluga, Joan Amigó, que assegura que la nova pavimentació permetrà resoldre els danys que les màquines llevaneus, per exemple, provocaven a la calçada, ja que el formigó és menys resistent. Ara, la rebaixa en l’adjudicació d’aquestes obres permetrà al consistori millorar a curt termini altres carrers de la vila.

1 COMENTARI

Comments are closed.