En l’edició d’aquest dimecres destaquem l’inici de les obres de millora de diversos carrers de l’Espluga de Francolí, la ruta al voltant de la història del llibre de Carme Martí El Camí de les Aigües que impulsa Òmnium Cultural per aquest diumenge i també parlem de la tercera edició del Concurs de Pintura ràpida de Vimbodí i Poblet. En esports, destaquem que dos espluguins han aconseguit la medalla de bronze del Campionat de Catalunya de Ponis. Finalment, destaquem les diverses activitats i propostes culturals previstes per aquests dies a la Conca de Barberà i prestem especial interès en la “Supernit a les biblioteques” que se celebra aquest divendres a Catalunya amb la participació de 4 biblioteques de la Conca, en parlem amb la responsable de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola, Nuri Estadella.