El Museu Comarcal de la Conca de Barberà continua, aquest dissabte, la celebració de la Nit dels Museus amb una visita teatralitzada a la casa dels Jocs, seu actual del museu. L’activitat traslladarà els visitants al Montblanc del segle XVIII per fer un repàs de com era la societat montblanquina després de la Guerra de Successió.

Un personatge de la baixa noblesa catalana de l’època, i el seu contrapunt actual, servirà de guia d’aquest recorregut històric, envoltat d’un context arquitectònic i museístic únics. La representació teatral serà el fil conductor d’aquesta visita que segons expliquen des del Museu serà «d’arrel rigorosa, però alhora divertida i original».

Al llarg de la visita, els assistents podran descobrir l’evolució històrica de la comarca des dels seus orígens, tot fent un recorregut històric i rigorós, però també una mica «histèric», ja que no hi faltaran els tocs d’humor i teatralitat que caracteritzen aquesta mena d’activitats, tot fent un viatge a través de la relació de la petita noblesa amb el poble senzill i la seva vida diària.

La visita teatralitzada tindrà dues sessions: la primera a les 9 del vespre i la segona a 2/4 d’11 de la nit. Tot i que l’activitat és gratuïta, és necessari fer inscripció prèvia.