[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XolvxRRpMgw?rel=0&showinfo=0&w=560&h=315] 

Diversos plafons i punts del Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet s’han llevat aquest dimecres amb nombroses pintades a favor de Tabarnia. L’acció s’hauria produït aquesta matinada de dimecres i el mateix personal del paratge les ha netejat durant el matí.

Partidaris del moviment contrari a la independència de Catalunya han pintat amb esprais escrits com “Tabarnia” o “Free Tabarnia”, també han tapat diversos logotips de la Generalitat de Catalunya dels plafons i, en alguns casos, han estampat adhesius de la denominada “Comunitat autònoma de Tabarnia”. Moltes de les pintades han aparegut prop de les carreteres T-700 i TV-7007, en un plafó de l’Alberg Jaume I a Les Masies i també a l’Àrea de lleure de la Font de la Teula o Les Colònies.

La denominació de Tabarnia es refereix a una comunitat autònoma imaginària, una idea que els partidaris d’aquest moviment utilitzen per combatre l’independentisme i, per tant, a favor de la unitat de l’estat espanyol.

1 COMENTARI

  1. Una comunitat autònoma imaginària? Això bo ho dieu de la “república catalana” quant publiqueu notícies del mateix calibre. Podrieu haver posat projecte de CCAA o proposta. Però comunitat autònoma imaginària? Sabeu que legalment hi ha un article constitucional que permet reagrupar les províncies fent així noves comunitats autònomes? Que inaginari no?

Comments are closed.