(Foto: Carlos Pericas)

Andrea Motis és la primera artista confirmada que actuarà a la tercera edició del festival Essències, que tindrà lloc a Montblanc el 25 i 26 d’agost de 2018. L’artista actuarà el dissabte 25 d’agost per presentar el seu primer treball en solitari ‘Emotional Dance’.

El festival es trasllada enguany al fossar de la muralla de Santa Tecla, un espai més recollit on portar la música en directe més important del moment, i deixa enrere la gratuïtat dels concerts. Andrea Motis és una de les grans artistes del jazz del nostre país. Després d’editar sis discos aclamats per la crítics, la trompetista, cantant i compositora de Barcelona fa el seu debut en solitari.

Motis va començar a tocar amb només 7 anys i tres anys després va començar a estudiar jazz a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu amb Joan Chamorro, amb qui després ha tocat a la seva banda. Andrea Motis serà a Montblanc amb el seu quartet, format per Josep Traver a les guitarres, David Mengual al contrabaix, Esteve Pi a la bateria i ella a la veu i a la trompeta.

El festival ha llençat una oferta de promoció per als 150 primers en adqurir les seves entrades, que tindran un preu de 6 euros. L’entrada donarà dret a entrar el recinte del festival i a prendre una copa de vi de la DO Conca de Barberà.