(Foto: CF Montblanc)

El primer equip del Club Futbol Montblanc pot certificar aquest dissabte la segona posició de la lliga i l’accés a la promoció d’ascens a la segona catalana. Els de la Conca tancaran la lliga regular aquest dissabte davant del CF Banyeres i miraran d’endur-se la victòria per conservar el segon lloc de la classificació.

Després de l’empat d’aquest diumenge, els montblanquins hauran d’intentar sumar els tres punts per tal d’assegurar-se  la participació al play-off d’ascens,  si no volen dependre del resultat del Valls que se situa a només dos punts de la segona posició. El rival d’aquesta darrera jornada, el Banyeres, també s’hi juga molt perquè, tot i no dependre d’ell mateix, intentarà puntuar per sortir de la zona de promoció de descens.

El partit es disputarà aquest dissabte 26 de maig a les 5 de la tarda al municipal Josep Gomis de Montblanc. Amb l’objectiu de crear un ambient favorable per als montblanquins, el club ha fet una crida a l’afició per omplir la graderia i, no només això, sinó que també ha fet una convocatòria per a les 4 de la tarda per acompanyar els jugadors des de la plaça Major.