Intèrprets: Anna Garcia, Gerard Bosch i Josep Ardila 

Descarrega’l aquí!

Informatiu cap de setmana on comencem parlant del Museu de la Vida Rural que obre aquest dissabte les seves portes per celebrar el Dia Internacional dels Museus i ho fa, per primera vegada, amb una jornada d’activitats culturals i festives. Per altra banda, cinc municipis de la Conca de Barberà reben aquest cap de setmana la campanya “Catalunya, Hola Família” i per això s’han programat nombroses activitats i tallers. També s’informa de que per tal d’incentivar l’obertura de nous establiments comercials al centre de la vila, l’Ajuntament de l’Espluga bonificarà un 95% de la taxa de llicència d’activitats per als nous negocis o els que es traslladin al nucli antic i de que alguns pobles de la Conca de Barberà s’han despertat aquest passat dijous amb cartells de “Municipi de la República Catalana”. Es parla també de que la junta de govern de l’Ajuntament de Montblanc ha aprovat el projecte d’enderroc de Cal Baldrich.