L’Espluga FM Ràdio sortirà aquest dissabte dels estudis per emetre des del Museu de la Vida Rural el programa Inqueiets de 12 a 1 del migdia, presentat per Ermínia Martí, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus.

El programa explicarà des de primera línia les propostes que aquest dissabte celebren els museus de la Conca de Barberà amb diverses entrevistes i espais. D’entrada, es repassarà la programació del Museu de la Vida Rural, marcada per activitats de dia i de nit emmarcades, moltes d’aquestes, en l’exposició temporal “The Dust Bowl. Quan la natura es rebel·la”. A més a més, també es connectarà amb altres punts de la comarca per conèixer com es viurà la jornada.

El programa Inquiets és el magazín dels dissabtes a l’EFMR, amb reemissió els dilluns també a les 12 del migdia, i es pot escoltar al 107.4 FM i a esplugafmradio.cat, en directe i a la carta.