El presentador de 'Camí cap als Jocs', Jesús Sarmiento, als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona. (Foto: @jesus12n)
El presentador de ‘Camí cap als Jocs’, Jesús Sarmiento, als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona. (Foto: @jesus12n)

L’Espluga FM Ràdio s’ha sumat aquesta setmana al ‘Camí Cap als Jocs’, el programa de ràdio que s’emet a les principals emissores del Camp de Tarragona a les portes dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 que arrencaran el 22 de juny. El programa, produït per Ràdio Ciutat de Tarragona i presentat per Jesús Sarmiento, analitza el context en el qual es celebrarà l’esdeveniment esportiu més important de la història esportiva del Camp de Tarragona. Durant 30 minuts, cada dia a les 19.30h l’EFMR emet entrevistes als protagonistes i reportatges sobre les diferents seus de Tarragona 2018, sempre després de l’Informatiu del Vespre.

El ‘Camí cap als Jocs’ també es pot escoltar diàriament a Altafulla Ràdio (13:30), Ràdio Montblanc (12:00), Constantí Ràdio (21:00), Ràdio Hospitalet de l’Infant (21:00), La Cala Ràdio (15 i 23h), Roda de Berà Ràdio (14:30) i Ona La Torre (13:00).

ACCEDEIX ALS PROGRAMES EMESOS