Descarrega’l

Nova edició del magazín coproduït per La Xarxa i que s’emet de dilluns a divendres a les 11 del matí. En aquesta jornada hem destacat les novetats de la 6a edició del Festival de Música Antiga de Poblet que se celebrarà del 10 al 12 d’agost en diversos espais del Monestir de Poblet. També parlem del projecte de millora de l’entorn del Pont Vell de Montblanc i de les reivindicacions polítiques i socials d’aquest dimecres, quan s’han complert els 7 mesos des de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. A  més a més, en el terreny esportiu, destaquem que l’espluguí Marc Amill ha guanyat el segon Open Catalunya de tennis taula. En la segona part del programa, parlem amb Albert Carreras de la programació del Dia Internacional dels Museus al Museu de la Vida Rural per aquest dissabte i, finalment, conversem amb l’escriptora Carme Martí de la seva obra i trajectòria, ara que rebrà un dels Premis d’Honor de la Conca de Barberà.