Descarrega’l

Aquest dimecres 16 de maig hem destacat la programació festiva que ha organitzat el Museu de la Vida Rural per celebrar el Dia Internacional dels Museus. A més a més, també parlem del Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, Terrània, perquè l’Associació de Ceramistes de Catalunya l’ha premiat per la seva trajectòria, en parlem amb Joaquim Queralt, cap de l’Àrea de Turisme. Seguim amb les converses als guanyadors dels Premis d’Honor de la Conca de Barberà, avui ha estat el torn de la Pastisseria Farré Gamell de l’Espluga que celebra els seus 130 anys d’història, n’hem parlat Joan Farré, tercera generació i Mestre Artesà. Finalment, també hem tingut uns minuts per parlar amb l’arqueòleg de l’IPHES, Josep M. Vergès, que aquest dimecres impartirà una xerrada informal a la Cafeteria Cal Palau de l’Espluga sobre els moviments demogràfics durant la prehistòria.