La Denominació d’Origen Conca de Barberà ha presentat aquest dilluns a Barcelona una cinquantena de vins, en un acte pensat per al sector professional en què hi van participar més de 250 professionals de la restauració, l’hostaleria i de la premsa especialitzada.

Amb el joc de paraules “CONCArim Barcelona”, 17 cellers de la DO de la comarca van traslladar-se fins al Mercat de les Flors de Barcelona per donar a conèixer les algunes de les seves referències. L’espai obria les seves portes al voltant de les 4 de la tarda, mentre que paral·lelament es va celebrar un tast a càrrec de la sommelier i periodista Meritxell Falgueras. En aquesta activitat adreçada als periodistes i prescriptors es van poder tastar 5 vins de la DO: Cara Nord Blanc, Portell Rosat Trepat, Vins de Pedra Negre, Mas de la Pansa Trepat i Josep Foraster Negre Reserva.

Al vestíbul del mercat, es van poder maridar els vins de la Conca de Barberà amb una proposta gastronòmica de productes de proximitat. L’acte també va comptar amb l’acompanyament musical del grup The Painomi.

En aquesta trobada a la capital catalana hi van participar els cellers Agrícola de Barberà, Bodegas Concavis, Cara Nord Celler, Castell d’Or, Celler Carles Andreu, Celler Pla de la Masó, Celler Rendé Masdéu, Costador – Metamorphika by Joan Franquet, Gerida Viticultors, Mas de la Pansa, Mas Foraster, Rosa M. Torres, Succés Vinícola, Vidvertus, Vilanova Vins, Vins de Pedra, Vins i Caves Portell.