El termini de presentació dels dissenys per al concurs del cartell de la Festa Major d’enguany encara la darrera setmana. La convocatòria del certamen acabarà aquest 18 de maig a les 12 del migdia.

Qualsevol persona resident a la Conca de Barberà pot participar-hi amb un únic disseny, que ha de ser original i inèdit. En aquesta tercera edició del concurs, s’ha incrementat el premi fins als 300 euros per al guanyador/a. El jurat, format per membres de l’Ajuntament, escollirà el guanyador i també pot declarar el premi desert. El veredicte i, per tant, cartell de la Festa Major del 2018, es donarà a conèixer durant el Ple Municipal del mes de maig, mentre que el premi s’entregarà el divendres de Festa Major durant el concert-vermut.

Les il·lustracions es poden fer en qualsevol estil o tècnica que permeti ser reproduïda i impresa a quatre colors, en dimensions DINA3 en disposició vertical. Un dels requisits que fixen les bases del concurs és que hi aparegui el text “Festa Major Espluga de Francolí”, “Del 25 al 30 de juliol de 2018” i l’escut de l’Espluga de Francolí. Els treballs s’han de dipositar a l’Ajuntament de l’Espluga.