[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CI8thNGx3q8?rel=0]
Per cinquè any consecutiu, l’Ajuntament de l’Espluga engega la campanya «L’Espluga somriu a la primavera» amb l’objectiu d’omplir de flors les façanes i els carrers del municipi.
Per impulsar-ho,  a partir d’aquest dilluns 14 de maig i fins al 25 d’aquest mes, es repartiran 400 vals de descompte de 3 euros i mig per comprar plantes a les 3 floristeries locals: Floristeria Civiflor, Floristeria Espai Natural  i Jardineria Vidal. Els tiquets es podran recollir a l’Ajuntament i la promoció s’aplicarà fins al 8 de juny, només per a plantes d’exterior. Un dels canvis d’enguany és que s’ha limitat a un val per habitatge i persona.
Amb tot plegat, el regidor de Turisme de l’Espluga, Jordi Torre, espera que els veïns i veïnes embelleixin les seves finestres i balcons. Torre assegura que, després de les 4 anteriors edicions, algunes persones ja s’interessen per conèixer si es repetirà la campanya i que això és un bon indicatiu de l’hàbit de treure les flors al carrer per decorar la façana.