Senan viurà aquest diumenge 13 de maig la Festa de Primavera amb diversos una proposta poètica i una de musical.

La Festa de Primavera començarà a la plaça alcalde Antoni Saltó amb el dinar popular, un punt de trobada dels veïns i veïnes del poble amb la ja tradicional cassola de tros. A  continuació, es donarà pas al recital de poemes de Manuel de Pedrolo. Els veïns llegiran fragments de l’escriptor català en un any en què se celebra el centenari del seu naixement. La jornada acabarà en clau musical amb el concert a les 6 de la tarda amb l’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument.

L’alcaldessa de Senan, Carme Ferrer, va exposar que la cita d’aquest diumenge és una de les importants del calendari local, ja que esdevé un punt de reunió de tota la població. En declaracions al programa Punt de Mira, l’alcaldessa ha animat a la gent de la Conca a participar en els diferents actes culturals de les poblacions de la comarca, ja que són una bona oportunitat per veure els pobles amb festa i el treball que hi ha al darrere dels veïns de la població.

Pots recuperar l’entrevista del programa Punt de Mira: