L’única sortida de la cinquena edició de “Caminades per la Conca” se celebrarà el pròxim 26 de maig a Sarral, després que l’anterior data s’ajornés a causa de la pluja.

La caminada recorrerà la Ruta de l’Anguera al municipi de Sarral amb un recorregut de 9 quilòmetres i 384 metres de desnivell acumulat. L’activitat començarà a les 8 del matí des de la plaça de l’Església de Sarral i, al llarg de 3 hores, recorrerà aquest itinerari senyalitzat per l’Ajuntament de Sarral al llarg del curs del riu Anguera, un dels afluents del Francolí. La ruta ofereix la visita de llocs de gran interès natural i monumental, com per exemple salts, fonts i coves o bé l’antic llogarret d’Anguera del segle XII, els vestigis més antics de l’art romànic a Sarral.

La caminada l’organitza el Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Serral. Es tracta d’una proposta gratuïta adreçada a un màxim de 25 persones, sota inscripció prèvia al portal web del Consell Comarcal.